Het is eindelijk zover, de afspraak bij de constructeur voor de volgende fase is aangebroken. We hebben de MAN nu bijna 3 jaar en al zo ontzettend veel gelezen en gezien. Zo veel met andere overlanders gepraat. We zijn echt klaar voor de volgende fase. We zijn ontzettend enthousiast over ons ontwerp. Echt zoals wij onze rolling dream willen gaan maken. We gaan naar het constructie bedrijf Havast in Lisse. Hier zit de kennis waar wij naar op zoek zijn. Hier gaan we ons sub-chassis laten maken. Zodat daarna ons ‘huisje’ erop geplaatst kan worden.

Overleg
We hebben de afspraak en we worden hartelijk ontvangen met een bakkie koffie. We gaan zitten en het eerste overleg is een feit. Na een tijdje gaan we naar huis met een kladblaadje vol met huiswerk. We hebben nog een aantal zaken die we moeten verbeteren, en uitwerken. Wat moeilijk is voor ons om nu echt definitieve beslissingen te nemen. Tot deze dag hadden we een goed plan. Details waren voor later. Later is NU!! De constructeur Havast is duidelijk en we leren veel. Wat ook erg leuk is om te ervaren, is dat we gelukkig in de afgelopen jaren inmiddels ook al veel geleerd hebben en ook al veel weten.

De MAN blijft bij Havast
We hebben ons huiswerk af en de wagen gaat nu voor een paar dagen naar de constructeur. Hier wordt het definitieve plan gemaakt door metingen om het sub-chassis te maken. Ondertussen wordt er ook gewerkt en nagedacht over de oplossing over de lier. Deze zouden we ook graag aan de achterkant kunnen gebruiken.

Bekijk hier alle technische blogs

Bekijk hier enkele foto’s van de MAN bij Havast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *