Na een winter klussen aan onze MAN 8.136 gaan we op het gemak naar Mont Saint-Michel in Frankrijk. Het doel is om daar Oud en Nieuw te vieren. We rijden helemaal langs de kust van Nederland, Belgie en Frankrijk om op 30 december in Mont Saint Michel aan te komen.
Het is een geweldig leuke route maar ook zo ontzettend koud. De oude brandweerwagen is natuurlijk nog helemaal in originele staat. Geen isolatie niks. Gelukkig hebben we wel heel lekkere warme en ozo romantisch thermo-ondergoed en dikke wollen slofzokken. Die we noodgedwongen ook ’s nachts onder ons dubbel dikke donzen dekbed aan moeten houden. Echt zooo romantisch 🙂

Elke dag een uitdaging om op gratis en mooie plekken te kunnen overnachten. We hebben onder andere langs de duinen van Duinkerke gestaan, pal aan de kust. Dat zijn toch de leuke dingen van zo’n tripje. De route over Pont de Normandie is toch ook wel erg indrukwekkend.
De laatse stop bij Mont Saint-Michel, hebben we op een camper plaats gestaan. Daar konden we even douchen. Best lekker weer na een week ons gewassen te hebben in de kou met natte wasdoekjes. Ineens is de ozo gewone douche, ineens luxe geworden.

Oudjaarsavond
We kwamen dik ingepakt en steenkoud terug van onze trip naar het eiland. Dat was niet een al te fijn vooruitzicht om tot middernacht op te blijven. De MAN is aan de binnenkant met ijs bekleed. Tot onze grote verrassing riepen onze super aardige Belgische buren ons binnen om lekker warm en gezellig bij hen de avond door te brengen. We hebben heerlijk gekletst, gegeten en gelachen met elkaar tot de kabouters op de tafel dansten!!
Mooie start van een nieuw jaar om verder te dromen en werken aan onze MAN 8.136

Klik hier voor foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *