nationaal vuurwerk rotterdam 2016

Na een paar maanden van technisch onderhoud hebben we besloten om met Oud & Nieuw naar Rotterdam te gaan.
Het moet toch mooi zijn om op “De Kop van Zuid” naar het Nationaal Vuurwerk te gaan kijken.


man 8.136 4x4 fae
De dagen voor kerst hebben we alle lades en materiaal uit de ‘unit’ verwijderd.
Nu we deze ruimte vrij hebben, kunnen we een bed en toilet plaatsen zodat we voor het eerst een nachtje weg kunnen met onze MAN 8.136.

We denken dat de buren het niet echt een super leuk idee vonden dat we rond de kerstdagen met de slijptol in de weer waren, maar ja…we moesten weg!
We hadden nog allerlei oude spullen over die we mooi konden gebruiken. Een oud bed, een Ikea kastje die nog even gemodificeerd moest worden omdat deze te hoog was, een porta potti. Dat is toch wel echt een luxe zeg, gewoon ons eigen toiletje mee.
Natuurlijk nemen we Champagne mee en nog wat lekkers te knabbelen en lekker chocolade croissants voor het ontbijt.

Als we in Rotterdam aankomen gaan we op zoek naar een mooie plek. We lopen natuurlijk gelijk tegen het eerste probleem aan… milieuzone. Onze mooie camperbrandweerwagen heeft een Euro 0 norm. Tja…daar kom je de stad niet mee in. We hebben onze fietsen mee dus gaan eerst even verkennen waar we kunnen staan. Al snel komen we erachter dat we op de ‘Kop van Zuid’ vlakbij ‘De Hef’ kunnen parkeren, met het milieuzone bord op een paar honderd meter. Perfect!
We fietsen ’s avonds de stad in richting de Erasmusbrug, hier willen we in de buurt lekker een hapje gaan eten. We parkeren de fietsen en gaan te voet verder. Jammer voor ons, alle eettentjes zijn gesloten of hebben een besloten feest. Oké…onze camperbrandweerwagen heeft nog geen keuken, dus hopelijk vinden we nog iets. Bij de shoarma zaak is het opvallend druk, hier schuiven wij dan ook maar aan, shoarma met bier op oudejaarsavond, best feestelijk toch?
Na het eten lopen we op ons gemak richting de Erasmusbrug terug en hier is het al gezellig druk aan het worden met volop muziek. Om 00:00 uur knalt het los. Fantastisch om dit zo mee te maken! Na afloop fietsen we terug naar onze wagen om hier nog even de fles champagne soldaat maken en dan heerlijk het nieuwe jaar in te slapen in onze camperbrandweerwagen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *