Vegan travel

vegan

2017 is voor ons een belangrijk jaar. We nemen een besluit om veganistisch te gaan leven. Dat betekend niks dierlijks meer.
Waarom?
Omdat wij ervan overtuigd zijn dat het veel gezonder voor ons is, dat we op deze manier nog een steentje bijdragen aan het milieu en dierenleed verminderen is ook mooi meegenomen. We hebben ons goed ingelezen en het is eigenlijk een bijzondere wereld de hele vlees en zuivel industrie. We willen hier gewoon geen onderdeel meer van uit maken. We aten al niet zo vlees meer maar nog wel vis en als echte kaas liefhebbers lijkt het misschien wel een moeilijke opgaaf. Maar nu we eenmaal de beslissing hebben genomen, de reden van de beslissing maakt dat het eigenlijk allemaal wel mee valt.  We doen dit met zo’n goed gevoel dat het geen opoffering is. Het bijzondere is dat we ons na een tijdje veel gezonder en fitter gingen voelen. 
Er is veel over te lezen, wil je meer weten lees dan deze cijfers eens… dat zet je echt aan het denken. (VeganChallenge)

Vegan bijgerechten en sauzen

Parmezaanse Vegan
Tab #2
Tab Titel
Tab Titel
Tab Titel
Parmezaanse Vegan

vegan parmesanIngrediënten
1 cup/150 gram ongezouten cashewnoten
4 tbsp/15 gram edelgistvlokken
1 tsp/6 gram zeezout
1 tsp/4 gram knoflookpoeder

Bereidingswijze
Maal alle ingrediënten in een vijzel (of keukenmachine). Bewaar in een goed afsluitbare pot.

Tab #2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tab Titel

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tab Titel

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tab Titel

Ingrediënten

Bereidingswijze

Vegan Pasta gerechten

Spaghetti
Tab #2
Tab Titel
Tab Titel
Tab Titel
Spaghetti

spaghettiIngrediënten
2 blikken tomatenblokjes of 500 gram verse tomaten in blokjes gesneden
2eetlepels gedroogde italiaanse kruiden
250 gram spaghetti of andere pasta
200 gram champignons (kastanjechampignons zijn het lekkerst)
chilipoeder naar smaak
knoflook naar smaak

Bereidingswijze

Kook de pasta en warm de saus met de kruiden en snijd de champignons en die door de 
opwarmende saus mee verwarmen, laat ze niet te zacht worden.

Lekker met de vegan parmezaanse kaas.

Tab #2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tab Titel

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tab Titel

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tab Titel

Ingrediënten

Bereidingswijze

Vegan kook / boeken

Het vegan kookboek
Tab #2
Tab Titel
Tab Titel
Tab Titel
Het vegan kookboek

het vegan kookboekDe moderne veganistische keuken is natuurlijk en gezond en is nog nooit zo lekker geweest. In dit kookboek beschrijft Adele McConnell vele verleidelijke, compleet plantaardige gerechten op basis van gezonde ingrediënten.
Adele McConnell heeft een zeer succesvolle veganistische foodblog, vegiehead.com, waarmee ze in 2012 de prestigieuze ‘Vegan Food Blogger Award’ won. Adele deelt haar passie voor veganistisch eten graag

Tab #2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tab Titel

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tab Titel

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tab Titel

Ingrediënten

Bereidingswijze